HANVOERTWOORD

9 augustus 2023

Het laatste schrijven van hanrent dateert van zo’n zes weken geleden. En het zal ergens daar zijn geweest dat het gemis aan het geschreven woord is gestart. Maar tja, die nieuwe website, het is een bottleneck, en dat staat synoniem voor mijn leven. De discipline van het schrijven is naar de achtergrond verdrongen, en alleen al daardoor maakt mijn leven vele wendingen. Toch ambieer ik zeker de pen, én een nieuwe website. Ik kan me er zelfs mateloos op verheugen, ook omdat een website een vorm is. Een vorm (of het vormen) geeft me hoop op een houvast voor het vormeloze dat ik kan zijn.
Dus werkelijk waar, de website komt, het is dat ik daarin afhankelijk ben van Bert, en over zijn tijd heb ik al helemaal geen zeggenschap. Zodoende plak ik er wederom zes weken aan vast, al zal ook dat weer te overmoedig, en te optimistisch zijn zoals ik dat ook in mijn naschrift schreef op 24 juni.
Dus heb geduld, mocht je daar tijd voor vrij willen maken.
Liefs, Hanneke.

20 september 2023

Wederom zijn we zo’n zes weken verder. En nog steeds wordt er met man en macht gewerkt aan de nieuwe website, zover de man en macht daartoe in staat zijn.
De domeinnaam hanvoertwoord.nl heb ik gisteravond aangevraagd. Ik voel als bestaand. En daar moet ik maandelijks voor betalen.
Van binnen is de pret groot. Ook nu nog moet ik zó lachen, want dat voor iedere website www. staat is allang achterhaald, en zo hollen mijn visitekaartjes en mijn promotiemokken bij voorbaat achter de feiten aan. Dat ik de niet-nerd ben zal duidelijk zijn; websites heten tegenwoordig zoiets als hanvoertwoord.nl.
Enfin, hoe een naam ook is, wat er op de nieuwbakken site te vinden is erg leuk voor mij, en vooral van zo weinig omvang voor de ander, dat niemand zich uitgenodigd hoeft te voelen om te gaan kijken.
Ondertussen wordt hier ijverig – als altijd – doorgewerkt, om over zo’n zes weken wederom te berichten over de traagheid van goed werk dat tijd nodig heeft.
Tot dan. Hanneke.

Maandag 6 november 2023

Weken verstrijken waarin een aandacht verslapt, zoals dat ook in een leven kan verslapen. Toch verzaak ik niet, eenvoudigweg omdat ik me dat niet kan permitteren. Er zal altijd beweging zijn. Een vorm van zoeken naar manieren waarop ik kan duiden wat me beweegt.
Ik heb bij voorbaat een aantal initiatieven ontplooid om mijn publiek te vergroten. Zo heb ik mezelf een plek gegeven op LinkedIn.
De nieuwe site komt dichter, en dichterbij. Nog dit jaar, waarschijnlijk op de laatste dag, mag ie online, en het zal me een feestje geven.
Nogmaals dank aan de vele lieve lezers die me al die tijd op hanrent zijn blijven volgen.
Ik hoop dat jullie allen hanvoertwoord.nl bezoeken.
Veel liefs, Hanneke.

Zaterdag 30 december 2023

En nogmaals pak ik de pen van hanrent in mijn hand. Met moeite.
Het aftellen ten spijt, het gaat niet lukken de nieuwe website morgen online te krijgen.
Waarom dat zoveel verdriet doet begrijp ik zelf niet goed. Ik weet best dat een website mijn leven niet verandert, bovendien; mijn leven is veranderd.
En door die verandering ontstaat onder andere mijn nieuwe website. Als kers op de taart.
Dus laat ik niet klagen, ik heb de taart al. Het is dat ik meer van kersen houd dan van taart. 😉
Gelukkig ben ik heel bedreven in wachten en geduld.
En hard werken. Genoeg verhalen en gedichten die vragen om geschreven te worden.
Het gaat allemaal komen.
Geduld dus, met liefs. Hanneke ter Voert.